12 Nisan 2022

Uygarlık Tarihi - 1, bahar dönemi başlıyor!


Uygarlık Tarihi'nde bahar dönemi grupları başlıyor! 17 Nisan'dan itibaren her pazar saat 12:00'de buluşuyor ve 8 hafta boyunca Göbekli Tepe'den Roma İmparatorluğu'na dek, uygarlık serüvenimizin ilk etabını adımlıyoruz. Şehirlerin kurulmasından, toplumsal işbölümüne; sınıfların ve bir iktidar aygıtı olarak devletin ortaya çıkmasından, sınıf mücadelelerine; gündelik hayatın gelişim sürecinden krallıklar arası mücadeleye; inanç biçimleri ve ritüellerden eğlence hayatına dek her şeyi ele alacağımız bu etabın ardından, yine 8'er haftalık iki seri daha gelecek: Roma'nın parçalanmasından sanayi devrimine ve ulus devletlerin doğuşundan bilişim çağının bugününe dek insanoğlunun hikâyesini ele almaya devam edeceğiz. Katılım bilgileri ve ayrıntılar aşağıda:

İlk 8 haftalık periyot, Uygarlık Tarihi - 1 adıyla 17 Nisan Pazar saat 12:00'de başlıyor. 8 hafta boyunca her pazar saat 12:00'de buluşarak ilk etabımızı tamamlayacağız. Katılım ücreti: 8 haftalık peşin ödenirse 1100, dörder haftalık iki parçada ödenirse 2 x 600 TL.

IBAN: TR45 0006 2000 2990 0006 6078 02

Havaleyi yaptıktan sonra burak.eldem@gmail.com adresine, isim ve mobil telefon numaranızla birlikte katılım isteğinizi belirten e-mail'i yolladığınızda, kayıt işleminiz tamamlanmış olacak.

Uygarlık Tarihi - 2 ve Uygarlık Tarihi - 3, bu ilk seri tamamlandıktan kısa bir süres sonra başlayacak. 17 Nisan'da buluşmak üzere!

Not: Bilgisayarınız üzerinden katılacaksanız, herhangi bir uygulama gerekmiyor. Whatsapp üzerinden iletilecek linklere tıklayarak oturumlara web tarayıcınızla kolayca katılabilirsiniz. Telefon ya da tabletinizle katılacaksanız, ücretsiz Google Meet uygulamasını indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder