10 Mart 2024

Romanlarım Google Books, Kobo ve Lulu Bookstore'da!


Geçtiğimiz eylül ayında, baskısı tükenen kitaplarımın e-book platformuna taşınacağını twitter hesabımdan duyurmuştum. Sonbahardan itibaren yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle hem bu projem hem de atölye ve seminerlerim, zorunlu olarak bir süre ertelendi. Yazarlık Atölyesi gruplarım nisan sonunda devreye girecek; seminerler için de mayıs ayında start vereceğim. Ama Seni Tılsımlar Korur ve Günbatımı Fandango'nun e-book versiyonları, geçtiğimiz ay çeşitli platformlarda satışa çıktı - nihayet 😊. Böylelikle, bu kitaplarımı bulamadığından yakınan okurlarım için de bir seçenek oluşturmuş oluyorum. İsteyenler PDF olarak Google Books'tan, isteyenler de EPUB formatında Lulu Bookstore'dan her ikisini de edinebilirler. Detaylar ve linkler yazının devamında 👉

Seni Tılsımlar Korur, benim ilk romanım. İlk olarak Kasım 2004'te yayımlanmış ve kısa sürede üst üste baskı yapmıştı. Ne var ki, 2015'ten sonra baskısı tükendi ve yeni okurlarım kitabı bulamadıklarını sık sık dile getirmeye başladılar. Elbette elektronik kitap, basılı kitabın yerini tutmaz; ama giderek yaygınlaşan e-book platformları da, kitabı okumak isteyenlere yeni ve pratik bir olanak sağlıyor. Seni Tılsımlar Korur 'un gözden geçirilmiş dijital edisyonunu PDF olarak satın almak isterseniz, buraya tıklayarak Google Books'a gidebilirsiniz. Eğer EPUB formatını tercih ederseniz de, aynı romanı EPUB olarak buraya tıklayarak Lulu Bookstore'dan edinebilirsiniz.

İkinci romanım olan Günbatımı Fandango için de aynı durum söz konusu. İlk baskısı 2007'de yapılmış, yine 2015'ten sonra baskısı tükendiği için bulunamaz olmuştu. Şimdi bu romanımın da gözden geçirilmiş e-book versiyonu hazır. Eğer PDF olarak satın almak isterseniz buraya tıklayarak Google Books'dan, EPUB edisyonunu tercih ediyorsanız da buraya tıklayarak Lulu Bookstore'dan satın alabilirsiniz.

Türkiye dışında yaşayan okurlar için bir güzel seçenek daha var: Yaygın biçimde kullanılan e-book okuma cihazı Kobo'nun sitesinden her iki kitabı da satın almak mümkün. İsterseniz e-reader'ınızda, isterseniz bilgisayarınız ya da tablet/telefonunuz aracılığıyla Kobo uygulamasında okuyabilirsiniz. Seni Tılsımlar Korur için buraya, Günbatımı Fandango için de buraya tıklamanız yeterli. Ne yazık ki Kobo, Türkiye'deki yayınevlerinin talebiyle, kendi kitabını yayımlayan yazarların eserlerini Türkiye mağazasından kaldırdı. (Bu durumu şiddetle protesto ettiğimi söylememe gerek yok sanırım.)

Sırada diğer kitaplarım var şimdi: İlkin Diren Aklım, ardından da Saklı Tarih üçlemesi. Tavuskuşu Güncesi de muhtemelen yaz sonuna doğru e-book rafıma eklenecek. Ama asıl mesele şu: Yazmakta olduğum yeni romanımı da bu kez sadece e-book olarak yayımlamayı düşünüyorum. Detaylar netleştikçe haber vereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder